Promotiematerialen

Promotiematerialen zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie in de belangstelling staat, wat kan leiden tot een toenemende naamsbekendheid, extra populariteit voor een nieuw product of  een duwtje in de rug van uw bedrijfsimago. De mogelijkheden zijn oneindig. Hieronder worden verschillende promotiemethodes opgesomd die net buiten de verschillende mediakanalen vallen. 

Overzicht Promotiematerialen

Ballonnen

Ballonnen met hierop een logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap helpen je jouw bedrijf extra in de kijker te zetten.

Meer info

Brochures (vanaf 8 pagina's)

brochure

Een bedrijfsbrochure is een interessant kanaal om heel wat informatie over je bedrijf of organisatie op een professionele manier uit de doeken te doen. Aanbod, werkwijze, troeven en referenties kunnen uitgebreid toegelicht worden. Een degelijke brochure vormt het ideale visitekaartje voor je bedrijf, een tastbaar aandenken na een eerste kennismaking met een potentiële klant. Een brochure is een boekje van minstens 8 pagina's.

Meer info

Flyers

Flyers

Met behulp van een flyer zet je jouw event of actie extra in de kijker. Zo vergroot je de bekendheid van jouw zaak in de regio.

Meer info

Folders

Folders

Een folder is een handige manier om mensen te informeren over een nieuw(e) product, dienst of evenement. Een folder kan bestaan uit één of meerdere bladeren en kan zowel gedrukt zijn als digitaal.

Meer info

Gadgets en relatiegeschenken

gadget

Met gadgets en relatiegeschenken kan je als bedrijf op een originele manier uitpakken. Er is oneindig veel keuze in gadgets en relatiegeschenken. Gadgets krijgen meestal het logo van het bedrijf zelf. Hierdoor wordt de ontvanger steeds herinnerd aan je bedrijf of organisatie.

Meer info

Kalenders

Kalenders

Zet jezelf een jaar lang in the picture bij je klanten en relaties met behulp van een bureaukalender.  

Meer info

Kledij

kledij

Je bedrijfslogo op kleding maakt jou en je medewerkers herkenbaar. 

Meer info

Kranten

Kranten

Kranten zijn zeer geschikt om nieuws en aanbiedingen van je bedrijf op een originele manier te presenteren.

Meer info

Posters & affiches

Posters & affiches

Posters/affiches zijn het perfecte middel om jouw evenement of geplande activiteit extra in de spotlights te zetten in het straatbeeld. 

Meer info

Stoepbord

Met een stoepbord in het straatbeeld haal je potentiële klanten naar jouw zaak.

Meer info

Vlaggen

Vlag

Vlaggen op je bedrijfsterrein of evenement zorgen voor een professionele uitstraling. Ze bieden de perfecte ondersteuning voor jouw naamsbekendheid, beeldmerk of productpromotie. 

Meer info

Klaar om te starten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!