Projectplanning

De projectplanning zorgt ervoor dat alles van het begin tot het einde in goede banen verloopt en zorgt voor een overzicht van wat er al klaar is en wat er nog moet gebeuren.

Planningsoverzicht

De planning van alle marketingacties gebeurt via de online Mediaplanners-tool. Deze planning wordt opgedeeld per campagne of periode en is onderverdeeld in een organisatorische en inhoudelijke planning. We houden hierbij rekening met het afstemmen van de verschillende ingezette kanalen en de uitvoerende partijen.

Gantt Chart

Eenmaal de planning volledig is uitgewerkt wordt deze visueel voorgesteld in Gantt Chart. Onze vaste klanten kunnen de planning op ieder moment inkijken. Wij werken met een flexibel systeem waardoor het mogelijk is om indien nodig last minute wijzigingen door te voeren. 

In onze planningstool werd een evaluatiesysteem per kanaal en per campagne voorzien. Dankzij deze uitgebreide evaluatie heeft u een duidelijk zicht op de prestaties van de verschillende campagnes. Op die manier wordt het traject constant bijgestuurd om de efficiëntie te verhogen.

>> naar stap 4: coördinatie

Klaar om te starten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!