Presentatiematerialen

Presentatiemateriaal geeft je winkel, bedrijfsinterieur en congres- en beurspresentatie extra uitstraling.

Hoe beter de visuele presentatie, des te groter de kans dat mensen zich aangetrokken zullen voelen tot jou zaak. Met behulp van presentatiematerialen kan je (potentiële) klanten op congressen en beurzen naar jouw infostand/bedrijf lokken. Daarnaast biedt het ook de kans om jouw boodschap over te brengen aan het grote publiek. Met een beperkt budget zorg je al snel voor een maximale impact!

Overzicht Presentatiematerialen

Beursstanden

Beursstanden

Laat beursbezoekers in één oogopslag zien wat jouw bedrijf doet aan de hand van een prachtige beurs-of presentatiewand. Een opvallende stand nodigt mogelijke klanten uit om een gesprek aan te gaan met jou of je collega’s. 

Meer info

Point-of-sales materiaal

Point-of-sales materiaal

Promotie waar jouw klanten niet omheen kunnen: dat zet je op de vloer met POS materiaal. POS materiaal draagt bij aan je verkopen door de grotere zichtbaarheid van je product, actie of merk.

Meer info

Reclameborden

Reclameborden

Reclameborden voor binnen- of buitengebruik zijn nog steeds één van de krachtigste manieren om een boodschap te vertellen. Ze zijn er in alle vormen en maten, van uithangbord tot reclamezuil. 

Meer info

Roll-up banners

Roll-up banners

Roll-up banners zijn populaire presentatiesystemen voor bijvoorbeeld beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en winkelpresentaties en dit omwille van haar snel en makkelijk uittrekbaar en oprolbaar karakter. 

Meer info

Klaar om te starten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!