Coördinatie

​Mediaplanners zorgt voor een overkoepelende coördinatie van uw communicatie zodat u zich kan focussen op uw core business.

Globale coördinatie

De coördinatie en uitvoering van mediacampagnes is vaak een tijdrovende en stresserende bezigheid. Daarom organiseert Mediaplanners de coördinatie en opvolging van uw mediacampagnes zodat u tijd kan vrijmaken voor andere zaken. Wij zorgen dat de boekingen, producties en plaatsingen tijdig uitgevoerd worden en volgen deze nauwgezet op. Tijdens een regelmatig overlegmoment wordt u gebrieft over de stand van zaken wat betreft uw mediaplanning en kan u uw feedback geven op de gevoerde acties. U houdt natuurlijk zelf de teugels in handen wat betreft de uiteindelijke keuze van kanalen, budgetten en boodschappen.

Uw eigen marketing manager

Mediaplanners functioneert indien nodig als centrale contactpersoon voor al uw marketing- en communicatie. Op die manier kunnen vertegenwoordigers van verschillende media steeds naar ons doorverwezen worden. Wij filteren voor u de interessante advertentiemogelijkheden en adviseren tijdens het volgende overlegmoment. Dankzij deze efficiënte manier van werken bespaart u kostbare tijd, kan u zich richten op de core business van uw onderneming en bent u er zeker van dat de juiste keuzes worden gemaakt.

>> naar stap 5: productie

Klaar om te starten? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!